Pastoe_AdammerTwist194_Schuin_styled.jpg

DE A'DAMMER TWIST

THE STORAGE

OF YOUR LIFE

Je hebt 'fast' en je hebt 'slow' interieur. Wij maken 'slow interior'. Geduldig ontworpen, zorgvuldig gemaakt en met langdurige nazorg. Meubels die langzaam en mooi oud worden. Eigenwijze statements, uitgedrukt in fraaie houtsoorten en tijdloze kleuren. Voor de grote en kleine herinneringen die voor jou belangrijk zijn. Wij brengen 107 jaar ervaring als meubelmaker mee, jij hoeft alleen jezelf mee te nemen.

IS EEN EIGEN KAST ONTWERPEN MOEILIJK?

 

Ja, dat is moeilijk.

Maar wij kunnen je helpen. In de zoektocht naar een kast kunnen onze dealers en Pastoe een helpende hand bieden. Ons team helpt met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Dit kan per mail, telefonisch, via zoom, of je kan gewoon langskomen voor persoonlijk advies.

Kijk op de site vast wat je mooi vindt en maak hieronder een afspraak of vind je dichtstbijzijnde dealer. 

PASTOE 

COLLECTIE

Iedereen kan ontwerpen bij pastoe. Laat je inspireren door eigenwijze en tijdloze designs die je naar je eigen smaak kan aanpassen. Dressoirs, boekenkasten, opbergkasten en tv-meubels. Voor iedereen hebben we een oplossing.

pastoe. The Storage Of Your Life.

NOT JUST A PRODUCT

ITS A RELATION

We leven in onrustige tijden vol kansen en uitdagingen. Te midden van dit alles biedt schoonheid stabiliteit. Een mooi object prikkelt de kijker en biedt rust. Zorgvuldig design maakt de ruimte en overleeft veranderingen in stijl of smaak. Het is onze missie om kasten te ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar.

ONZE FABRIEK EN GESCHIEDENIS

De pastoefabriek startte in 1913 met de industriële productie van stoelen in Utrecht (Nederland). Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een fabrikant van design meubels, diep genesteld in de Dutch Design traditie. Alle kasten die pastoe verkoopt worden nog steeds handgemaakt in eigen fabriek. Nu in Houten. Hier vind je meer informatie over onze geschiedenis en het productieproces van jouw kast.

 
PASTOE_202010325.jpg

KAST OP ZICHT

Zelf een kast ontwerpen is moeilijk. Daarna is het nog maar de vraag of de kast bij jou thuis net zo mooi staat als bij de pastoe dealer.

 

Daarom lanceren wij het concept “Kast op Zicht”. Je kan de kast op ware grootte laten printen, zodat je ziet hoe kast in jouw interieur past. De plot komt rechtstreeks uit de configurator en kan simpel in de configurator aangeklikt worden. Je wordt dan verbonden met onze webstore en daar bestel je de plot voor € 35. Die € 35 krijg je weer terug als korting op de kast. Hij is binnen een week bij je thuis.

DSC05282 (1).jpeg

TAAL

nederlands

english

deutsch

CONTACT

sleepboot 4

3991cn houten

nederland

info@pastoe.com

t +31 30 258 55 55

OPENINGSTIJDEN

maandag tm vrijdag: 10:00 - 17:00

zaterdag en zondag: 10:00 - 16:00

maak een afspraak

nieuwsbrief aanmelden

OVERIG

algemene voorwaarden

privacyverklaring

kamer van koophandel 30020907

btw NL001715214B01

bank NL56 RABO 039 42 79 700

bic RABONL2U

Pastoe_Track_Olive_Schuin_styled_edited.