bezorgen en monteren


Hieronder vind je de mogelijkheden en kosten voor de bezorging van Pastoe producten. Je mag je aankoop altijd bij ons komen ophalen. Klik hieronder voor meer informatie.


Alle artikelen kunnen, zodra je hiervan bericht krijgt, bij Pastoe worden afgehaald. We hebben zelfs een kopje koffie voor u. Er zijn vakbekwame mensen aanwezig voor deskundig advies.

Indien je grotere artikelen, zoals kasten, komt afhalen, krijg je 5% korting op de aankoop. Zelf kasten opbouwen, ophangen en monteren raden wij eigenlijk niet aan. Het vereist de nodige kennis en handigheid. Wij bieden graag ondersteuning op afstand, maar laat ons indien mogelijk het werk doen.

Over het algemeen vereisen stand-alone kasten zoals A'dammer, Vision Cabinets, Noon of Landscape kasten tot 228 breed geen speciale vaardigheden, maar we zijn altijd online aanwezig (via telefoon of videogesprek) om je te helpen.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht, maat en land van levering. Deze worden berekend bij het afrekenen. Doorgaans zijn kleine enveloppen per post € 2,- en grote scharnieren, die niet door de brievenbus passen, via pakketdienst € 12,-. In het buitenland liggen de tarieven hoger.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht, maat en land van levering. Deze worden berekend bij het afrekenen. Doorgaans is het mogelijk onderdelen en krukken per pakketdienst te sturen voor € 12,-. In het buitenland liggen de tarieven hoger.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de waarde van de bestelling en het land waarin je woont. Zie hieronder de kosten in euro’s. Indien je de producten zelf komt ophalen in Houten Nederland, ontvang je 5% korting.


Adviesverkoopprijs < € 1000,- Adviesverkoopprijs > € 1000,-
Nederland € 75,- gratis
België € 95,- gratis
Luxemburg, Duitsland, Frankrijk € 125,- € 100,-
Groot Brittannië, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Polen € 300,- € 225,-
Finland, Tsjechië, Portugal € 450,- € 375,-
Overige landen op aanvraag op aanvraag
Ons eigen serviceteam komt, wanneer benodigd, je kast ook monteren in Nederland, België en dicht bij de Nederlandse grens in Duitsland (maximaal 30 minuten rijden vanaf de Nederlandse grens). In de overige landen kunnen we met transportpartners leveren tot de eerste voordeur en bieden we geen montageservice aan. Er zijn situaties denkbaar waarbij wij de bezorging niet standaard uit kunnen voeren, lees daarvoor de voorwaarden hieronder. 

Adviesverkoopprijs < € 1000,-Adviesverkoopprijs > € 1000,-
Nederland € 75,-gratis
België € 95,-gratis
Luxemburg, Duitsland, Frankrijk€ 125,- (zonder montage)€ 100,- (zonder montage)
Groot Brittannië, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Polen€ 300,- (zonder montage)€ 225,- (zonder montage)
Finland, Tsjechië, Portugal
€ 450,- (zonder montage)€ 375,- (zonder montage)
Overige landenop aanvraagop aanvraag

Vraag ons om een offerte via: info@pastoe.com

Plaatsen en monteren
In Nederland en België kunnen we kasten voor dezelfde tarieven ook plaatsen (ophangen of neerzetten). In overige landen bezorgen we tot de eerste voordeur, dus zonder montage. Dan kunnen we advies en assistentie bieden op afstand. 

Hangende kasten
Voor hangende kasten moet je een goede muur hebben. Lees; beton, steen of massieve blokken. Het is niet mogelijk om onze kasten aan een voorzetwand te hangen. Wij raden het af om zware kasten op te hangen als het een oude stenen muur betreft. Deze stenen kunnen broos zijn. De meeste hangende kasten kunnen ook op een metalen onderstel, in overleg kunnen we voor de zekerheid een onderstel meenemen. De meerprijs ligt tussen de € 100,- en € 750,- afhankelijk van productlijn en kleur.

Naar de verdieping of lastig manoeuvreren
Pastoe kasten zijn kwetsbare producten en het meest kwetsbare moment is tijdens het transport. Dat is onze verantwoordelijkheid, maar je kunt ons helpen door duidelijk te zijn over wat we kunnen verwachten.

Een kast via een moeilijke trap naar een verdieping tillen is niet verantwoord. Als we een kast een trap op moeten tillen, zijn er twee oplossingen. Een aantal modellen kunnen we in delen leveren en dan is het geen enkel probleem. Soms kunnen we een verhuislift regelen (kosten circa € 150,-). In alle andere gevallen leveren we de kast gemonteerd, afgesteld en gecontroleerd op de begane grond af en dien je zelf hulp te organiseren om de kast naar boven te dragen.

We vragen je bij de bestelling altijd naar de uitdagingen bij het afleveren en bieden je een passende oplossing aan.

Inkratten
Voor intercontinentaal transport is het verplicht om de kast in te laten kratten in verband met mogelijke transportschade. De prijs van een krat is gelijk aan 10% van de adviesverkoopprijs.


Leveringsvoorwaarden buiten Europese Unie

Leveringsvoorwaarden buiten de Europese Unie (lokale belastingen, invoeren)
Wij hanteren de leveringsvoorwaarden DAP. De ontvanger zal benaderd worden door onze lokale transportpartner om akkoord te krijgen voor de inklaring, waarna je een verzoek zal krijgen om de lokale rechten, belastingen en kosten voor de inklaring te betalen. Dit heeft enkel invloed op leveringen buiten de Europese Unie.


Voor het Verenigd Koninkrijk loopt de betaling van de lokale belastingen via Pastoe. Wij voegen 28,5% in van de verkoopprijs ex btw aan de order toe.

Buiten de Europese Unie is FCA van toepassing. Neem contact met ons op voor overleg over leveringen buiten Europa.