PASTOE COLLECTIE

Onze systemen reiken je de componenten aan om zelf een kast te ontwerpen. Hierdoor zijn bijna alle kasten die de Pastoefabriek verlaten uniek. Pastoe kasten kenmerken eenvoud en tijdloosheid. Ieder model heeft unieke kenmerken en mogelijkheden. Bijzondere kasten, die met jouw eigen smaak persoonlijk worden. Onze collectie heeft ook Braakman stoelen en bureau's.

🗸   Stel je kast helemaal zelf samen

🗸   107 jaar ervaring in design meubels

🗸   10 jaar garantie en eindeloze zorg

PASTOE 

KASTEN

Iedereen is ontwerper bij Pastoe. Laat je inspireren door eigenwijze en tijdloze designs die je helemaal naar smaak kan aanpassen en kleuren. Dressoirs, boekenkasten, opbergkasten en tv-meubels. Voor iedereen hebben we een oplossing.

The Storage Of Your Life

PASTOE 

STOELEN

De stoelen van Pastoe zijn in de jaren 50 ontworpen door Cees Braakman & Adriaan Dekker. Sterk beïnvloed door de moderne stijl beweging experimenteerden zij met nieuwe materialen, zoals staal.

Het Pastoe team van nu lanceert de beroemdste ontwerpen van vroeger opnieuw. De modellen hebben kleine aanpassingen, zo hebben we ze iets sterker en comfortabeler gemaakt.

PASTOE 

TAFELS

2 tijdloze bureaus en bijzettafeltjes vormen de collectie tafels van Pastoe. De Desk is een Braakman Bureau en een heruitgave van de beroemde Kaptafel uit de jaren 50. De Desk is volledig in Berken. De Plato is een rank bureau, waarbij je een eigen touch kan toevoegen door de pad te kleuren.

TAAL

Dutch

English

ADRESS

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991CN

Houten

Nederland

CONTACT

info@pastoe.com

+31 (0) 30 258 5555

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Za: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor Pastoe People