DEALER INFORMATIE

Handige links

Bekijk de status van je lopende orders

Contact

sleepboot 4

3991cn houten

nederland

+31 30 258 55 55

Productietijden per product in weken en leverdatum per vandaag 

Goed om te weten

Als er een probleem is met een kast, wordt deze in zijn geheel vervangen, tenzij het een hele grote kast is of moeilijk te bereiken. Dus in principe geen reparatie bij de klant. Pastoe ruilt om en neemt de kast mee terug.

Als klanten frontjes van een kast willen overspuiten, kan dat voor € 50 per front als de klant deze komt brengen en ophalen. We kunnen frontjes ook opsturen of monteren. Daarvoor rekenen wij extra kosten. De betaling van alle service werkzaamheden loopt via Pastoe.

 

Pastoe installeert namens de dealer kasten bij de klant. In Nederland tegen 6% en in België tegen 8% van de consumentenprijs.

Wij ruilen showroomkasten, binnen twee jaar, kosteloos om. De dealer ruilt tegen de originele waarde van de showroomkast.​​​

Pastoe investeert veel om de allerhoogste service aan te bieden. Om ruis te voorkomen mag je alle klachten van klanten aan ons doorsturen. Wij handelen het af en jij kan je focussen op het verkopen van nieuwe kasten. Om deze reden hebben we ook besloten dat wij klanten helpen bij vervangende onderdelen. Dus heb je een klant die een A'dammer rolluik wilt, stuur hem aan ons door.  

 

​We hebben een platform waarop wij de showroommodellen verkopen die terugkomen van de dealers, of klanten. Omdat ze uit productie zijn gegaan, omdat de kasten zijn ingeruild voor nieuwe modellen, vanwege beschadigingen of gewoon klanten die toch voor een ander model hebben gekozen. In het kader van onze hoge service en duurzame strategie willen wij deze kasten graag alsnog een veilig thuis geven. We noemen ze kasten met een rugzakje en ze zijn te koop in ons Weeshuis. Wanneer je als dealer een model via dit platform verkoopt, ontvang je 10% van de verkoopprijs. Meld je dan aan via sales@pastoe.com, de rekening loopt dan via jou. Pastoe zorgt voor de levering en afhandeling (Let op, want er zitten wel bezorgkosten op onze weeshuiskasten).