DESIGN DRESSOIRS

Bij pastoe is iedereen ontwerper. Stel je eigen design dressoir samen en ontwerp de ideale design kast voor jouw woonkamer. Met onze uitgebreide collectie kan je een zwevend design dressoir uit de Vision lijn tot een robuuste klassieker uit de L-Serie ontwerpen. Laat je inspireren op onze website of maak een afspraak voor persoonlijk advies van team pastoe of een van onze dealers.

BEPAAL WELK DESIGN DRESSOIR BIJ JOUW INTERIEUR EN SITUATIE PAST

De collectie van pastoe biedt altijd een oplossing die bij je wensen past. Wil je voor jouw woning zelf een compositie creëren met een zwevend design dressoir van pastoe? Kies dan voor het Vision systeem. Dit systeem heeft meer dan 100 componenten, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Maar het kan ook een L-Serie, Frame of Landscape dressoir zijn. Dit is een design dressoir met een bijzondere afwerking en een strakke geometrie. Bekijk de gehele collectie online en bepaal welke kast bij je interieur en situatie past. Zo maak je jouw interieur helemaal compleet.

STEL ZELF JE DESIGN DRESSOIR SAMEN

Heb je al een idee welke kast je ongeveer wilt? Bezoek hier onze configurator en stel je eigen Vision & Boxes, Landscape of Track samen. Dit doe je thuis of bij ons in de woonwinkel. Maak een afspraak met een van de specialisten via de website en bespreek in een persoonlijk gesprek waar je naar op zoek bent. Heb je nog vragen? Of wil je een van ons telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op +31 30 258 55 55.​

studio pastoe werkt alleen op een computer

Inspiratie

pastoe_landscape js_totaal_wijnrek_611 g
Kopie van pastoe_noon_styling_schuin_edi

TAAL

nederlands

english

deutsch

CONTACT

sleepboot 4

3991cn houten

nederland

info@pastoe.com

t +31 30 258 55 55

OPENINGSTIJDEN

maandag tm vrijdag: 10:00 - 17:00

zaterdag en zondag: 10:00 - 16:00

maak een afspraak

nieuwsbrief aanmelden

OVERIG

algemene voorwaarden

privacyverklaring

kamer van koophandel 30020907

btw NL001715214B01

bank NL56 RABO 039 42 79 700

bic RABONL2U