DESIGN KAST OP MAAT

Onze hoge kwaliteit design kasten zijn persoonlijk en op maat samen te stellen. Omdat Pastoe kasten modulair zijn kun je jouw eigen afmetingen en functies bepalen. Zo kan je met Landscape een industrieel tv-meubel ontwerpen, met Track je eigen boekenwand maken of met L-Serie een robuust dressoir samenstellen. Je kunt online (alleen met de computer) al beginnen met het ontwerpen van je eigen kast. Je kunt je ook bij Pastoe of door één van onze dealers persoonlijk laten adviseren. 

ONTWERP DE DESIGN KAST DIE BIJ JOUW INTERIEUR EN WENSEN PAST

 

Als zwevend wandmeubel oogt je kast strak en modern, op een onderstel krijgt de Landscape een wat industriële look en op de grond of plint wordt de kast zwaarder en robuuster. Door te spelen met kleuren kun je ook het hele gevoel van de compositie veranderen. Show White is fel en strak. Als je voor Ash kiest blijft het licht en rustig, maar krijgt de kast meer warmte. Ook onze fineren geven de kast snel warmte.

PERSOONLIJK ADVIES VAN PASTOE

In onze fabriek en showroom in Houten kunnen wij helpen. Neem foto's mee van de ruimte waar de kast komt, je vloer en andere meubels. Zorg dat je van tevoren meet waar de kast komt zodat wij extra goed kunnen helpen. Maak hier een afspraak voor onze onverdeelde aandacht. Je kunt natuurlijk ook bij één van  onze dealers langs voor hulp van het ontwerpen van een Pastoe.

Heb je nog vragen? Of wil je een van ons telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op +31 30 258 55 55 of info@pastoe.com.

Studio Pastoe werkt alleen op de computer

Inspiratie

pastoe_landscape js_totaal_wijnrek_611 g
Kopie van pastoe_noon_styling_schuin_edi