PASTOE

DRESSOIRS

 

5 modellen van Pastoe zijn geschikt als dressoir. Wij kunnen de hangende kasten op de exact gewenste hoogte hangen, maar je kan de kasten ook op een onderstel of plint zetten. Omdat je bij Pastoe zelf je kast kunt samenstellen kun je de exacte maat, invulling en kleuren helemaal zelf bepalen.

LANDSCAPE

Het Landscape systeem kenmerkt zich door de bladen waarin de componenten worden opgebouwd en heeft eindeloze mogelijkheden. Het speelse, maar toch verfijnde karakter maakt Landscape uniek in zijn soort

Landscape is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

🗸   Opbergkast

VISION

 

Vision is het systeem met de meeste mogelijkheden. De kast is in volledig verstek waardoor de fronten perfect in de romp vallen en zo een elegant karakter hebben. 

Vision is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

🗸   Wand combinatie

FRAME

 

De Frame is een tijdloze kast op een rank onderstel. Zijn brede handgrepen benadrukken de horizontale vorm. Het dressoir is geïnspireerd op de bekende U+N kasten van Cees Braakman. De Frame heeft maar 2 varianten. 180 of 270 breed in Naturel Noten.

De Frame is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   Dressoir

🗸   TV-meubel / Sideboard

L-SERIE & L-MAZE

De L-Serie wordt gekenmerkt door zijn kap en plint. Je kunt de kast in 7 hoogte- en breedtematen componeren en naar wens invullen met laden, deuren, kleppen en open vakken. De L-Serie is voornamelijk geschikt als robuust dressoir of opbergkast. Maar met L-Maze kan je ook een boekenkast maken.

L-Serie / L-Maze is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

🗸   Opbergkast

🗸   Boekenkast

A'DAMMER TWIST

Met de geribbelde roldeur als kenmerk is de A'dammer inmiddels een designklassieker. Tegenwoordig kan je binnen een andere kleur kiezen dan de buitenzijde. in 2016 hebben we de kast 90 graden gedraaid tot de A'dammer Twist. De A'dammer gaat de hele wereld over, elk jaar gaan er 100 naar Korea.

De A'dammer is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   Dressoir

🗸   Opbergkast

PASTOE_202010305.jpg
PASTOE_202010283.jpg

DB01

Een heruitgave van de vintage Braakman DB01 uit de jaren 50. Volledig afgewerkt in Berken en sinds 2020 terug in de Original collectie van Pastoe

De DB01 is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   Dressoir

PASTOE_202010310.jpg

TAAL

Dutch

English

ADRESS

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991CN

Houten

Nederland

CONTACT

info@pastoe.com

+31 (0) 30 258 5555

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Za: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor Pastoe People