PASTOE KASTEN

Bij Pastoe componeer je zelf de kast uit een brede keuze van elementen.

Kies voor deuren, (dubbele) laden, kleppen of open vakken, hangend of op een onderstel

Er zijn 30 kleuren en 6 fineren en je mag zelfs je eigen kleur uitkiezen

Veel te kiezen, maar dan wordt het wel jouw kast. We willen je helpen via de chat, per email, we kunnen op afstand met je meekijken of je kan bellen 030-258 555.

Kom langs bij een dealer of in Houten, daar hebben we alle tijd voor je.

 

TV-KASTEN

5 modellen van Pastoe zijn geschikt als televisiekast. Wij kunnen je kast voorzien van kabeldoorvoeren, uitsparingen, infraroodverlengers en sleuven. De kasten kunnen hangend aan de wand, of op een plint. Omdat je bij Pastoe zelf je kast kunt samenstellen kun je de maat, invulling en kleuren zelf bepalen.

Klik hieronder voor alle 5 modellen.

 

DRESSOIRS

5 modellen van Pastoe zijn geschikt als dressoir. Wij kunnen de hangende kasten op de exact gewenste hoogte hangen, maar je kan de kasten ook op een onderstel of plint zetten. Omdat je bij Pastoe zelf je kast kunt samenstellen kun je de exacte maat, invulling en kleuren helemaal zelf bepalen.

Klik hieronder voor de 5 dressoirs.

 

OPBERGKASTEN​

4 modellen van Pastoe zijn geschikt als opbergkast. Met onze modulaire systemen kun je de maat zelf bepalen en kiezen voor laden, deuren of kleppen. De Pastoe kast is geschikt voor vele dingen. De A'dammer kenmerkt zich door de geribbelde rolluiken.

Klik hieronder voor alle 4 modellen.

 

BOEKENKASTEN

2 modellen van Pastoe zijn geschikt als boekenast. De L-Maze is beschikbaar in 16 uitvoeringen. De Track is een hangende combinatie die je helemaal zelf kunt samenstellen van 1 tot 8 meter.

Klik hieronder voor de 2 boekenkasten

 

EYE CATCHERS​

Zoek je een opvallende statement?  Je kunt deze karaktervolle kastjes per onderdeel een kleur geven, waardoor ze een eigen karakter krijgen.

Klik hieronder voor onze 2 modellen.

 

COMBINATIES AAN DE WAND

2 modellen van Pastoe zijn geschikt als combinatie aan de wand. Door te spelen met diverse maten, kleuren, fineren en indelingen ontstaat een compositie die nauw aansluit op de maat van je kamer.

Klik hieronder voor de 2 kasten om een wandcombinatie te maken.

TAAL

Dutch

English

ADRESS

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991CN

Houten

Nederland

CONTACT

info@pastoe.com

+31 (0) 30 258 5555

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Za: 10:00 - 13:00

Zo: 10:00 - 16:00

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor Pastoe People