PASTOE KASTEN

Bij pastoe ontwerp je zelf de kast uit een brede keuze van componenten.

Kies voor deuren, (dubbele) laden, kleppen of open vakken. Hangend of op een onderstel.

Er zijn 30 kleuren, zes fineren en je mag zelfs je eigen kleur uitkiezen.

Veel te kiezen, maar dan wordt het wel jouw kast. We willen je helpen via de chat, per email, op afstand per videochat of je kan bellen: +31 30 258 55 55.

Kom langs bij een dealer of in Houten, daar hebben we alle tijd voor je.

 

TV-KASTEN

Vijf modellen van pastoe zijn geschikt als televisiekast. Wij kunnen je kast voorzien van kabeldoorvoeren, uitsparingen, infraroodverlengers en sleuven. De kasten kunnen hangend aan de wand, of op een plint. Omdat je bij pastoe zelf je kast kunt samenstellen kun je de maat, invulling en kleuren zelf bepalen.

Klik hieronder voor alle vijf modellen.

 

DRESSOIRS

Vijf modellen van pastoe zijn geschikt als dressoir. Wij kunnen de hangende kasten op de gewenste hoogte hangen, maar je kan de kasten ook op een onderstel of plint zetten. Omdat je bij pastoe zelf de kast kunt samenstellen kun je de exacte maat, invulling en kleuren helemaal zelf bepalen.

Klik hieronder voor de vijf dressoirs.

 

OPBERGKASTEN​

Vier modellen van pastoe zijn geschikt als opbergkast. Met onze modulaire systemen kun je de maat zelf bepalen en kiezen voor laden, deuren of kleppen. De pastoe kast is geschikt voor vele dingen. De A'dammer kenmerkt zich door de geribbelde rolluiken.

Klik hieronder voor alle vier modellen.

 

BOEKENKASTEN

Twee modellen van pastoe zijn geschikt als boekenast. De L-Maze is beschikbaar in 16 uitvoeringen. De Track is een hangende combinatie die je helemaal zelf kunt samenstellen van een tot acht meter.

Pastoe_Track_Olive_Detail_1.jpg
PASTOE_202010210.jpg
 
PASTOE_202010198.jpg

EYE CATCHERS​

Zoek je een opvallende statement? Je kunt deze karaktervolle kastjes per onderdeel een kleur geven, waardoor ze een eigen karakter krijgen.

Klik hieronder voor onze twee modellen.

 

COMBINATIES AAN DE WAND

Twee modellen van pastoe zijn geschikt als combinatie aan de wand. Door te spelen met diverse maten, kleuren, fineren en indelingen ontstaat een compositie die nauw aansluit op de maat van je kamer.

Klik hieronder voor de twee kasten om een wandcombinatie te maken.