ONTWERP JE EIGEN KAST

Met de Studio Pastoe configurator kun je een eigen kast ontwerpen. Stel bijvoorbeeld zelf je volledige wand-compositie of een strak tv-meubel samen. Je kunt ook met Pastoe of onze dealers samen een kast tekenen. Wij helpen je dan bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren.

 

Momenteel zitten de systemen Track, Vision & Landscape in ons tekenprogramma. Met deze modulaire design kasten kun je een strak tv-meubel, een tijdloos dressoir of een vrije combinatie aan de wand ontwerpen. Kijk hier voor onze inspiratiepagina met de mooiste configurator voorbeelden.

Studio Pastoe werkt alleen op de computer

KAST OP ZICHT

Zelf een kast ontwerpen is moeilijk, ook bij Pastoe. Daarna is het nog maar de vraag of de kast bij jou thuis net zo mooi staat als bij die Pastoedealer in de showroom. Daarom lanceren wij het concept “Kast op Zicht”. Je kan de kast op ware grootte laten printen, zodat je ziet hoe kast in jouw interieur past. 

De plot komt rechtstreeks uit de configurator via een 2d plaatje in hoge resolutie en kan simpel aangeklikt worden. Je wordt doorgelinkt naar onze webstore en besteld de plot voor €35,-. Die 35 euro krijg je weer terug als korting op de kast. We kunnen dat nagaan via je e-mail.

SAMEN ONTWERPEN OP AFSTAND

Je kunt ook op afstand samen met Pastoe een kast ontwerpen. Wij sturen een programma door om te downloaden zodat je met ons scherm kunt meekijken terwijl wij je helpen met jouw kast. Maak via de zwarte knop een afspraak 

Inspiratie

TAAL

Dutch

English

ADRESS

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991CN

Houten

Nederland

CONTACT

info@pastoe.com

+31 (0) 30 258 5555

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Za: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor Pastoe People