PASTOE

OPBERGKASTEN

 

Vier modellen van pastoe zijn geschikt als opbergkast. Met onze modulaire systemen kun je de maat zelf bepalen en kiezen voor laden, deuren of kleppen. Hiermee is je fraaie pastoe opbergmeubel geschikt voor vele dingen. De A'dammer opbergkasten kenmerken zich door de bekende geribbelde rolluiken.

LANDSCAPE

Het Landscape systeem kenmerkt zich door de bladen waarin de componenten worden opgebouwd en heeft eindeloze mogelijkheden. Het speelse, maar toch verfijnde karakter maakt Landscape uniek in zijn soort.

Landscape is geschikt als:

🗸   eye catcher

🗸   tv-meubel / sideboard

🗸   dressoir

🗸   opbergkast

L-SERIE & L-MAZE

De L-Serie wordt gekenmerkt door zijn kap en plint. Je kunt de kast in zeven hoogte- en breedtematen componeren en naar wens invullen met laden, deuren, kleppen en open vakken. De L-Serie is voornamelijk geschikt als robuust dressoir of opbergkast. Maar met L-Maze kan je ook een boekenkast maken.

L-Serie / L-Maze is geschikt als:

🗸   eye catcher

🗸   tv-meubel / sideboard

🗸   dressoir

🗸   opbergkast

🗸   boekenkast

A'DAMMER

Met de geribbelde roldeur als kenmerk is de A'dammer inmiddels een designklassieker. Tegenwoordig kan je binnen een andere kleur kiezen dan de buitenzijde. in 2016 hebben we de kast 90 graden gedraaid tot de A'dammer Twist. De A'dammer gaat de hele wereld over, elk jaar gaan er 100 naar Zuid Korea.

De A'dammer is geschikt als:

🗸   eye catcher

🗸   dressoir

🗸   opbergkast

🗸   boekenkast

VISION CABINETS

Na het succes van Vision is de collectie in 2013 uitgebreid met Vision Cabinets. Zes door ons ingedeelde kasten waarbij je alleen nog jouw favoriete kleuren moet toevoegen. Deze design statements zijn perfect voor de wat kleinere ruimtes.

De Vision Cabinet is geschikt als:

🗸   eye catcher

🗸   opbergkast

TAAL

nederlands

english

deutsch

CONTACT

sleepboot 4

3991cn houten

nederland

info@pastoe.com

t +31 30 258 55 55

OPENINGSTIJDEN

maandag tm vrijdag: 10:00 - 17:00

zaterdag en zondag: 10:00 - 16:00

maak een afspraak

nieuwsbrief aanmelden

OVERIG

algemene voorwaarden

privacyverklaring

kamer van koophandel 30020907

btw NL001715214B01

bank NL56 RABO 039 42 79 700

bic RABONL2U