PASTOE

TV-KASTEN

 

5 modellen van Pastoe zijn geschikt als televisiekast. Wij kunnen je kast voorzien van kabeldoorvoeren, uitsparingen, infraroodverlengers en sleuven. Hiermee is je Pastoe kast extra geschikt als tv-meubel. De kasten kunnen hangend aan de wand, of op een plint. Omdat je bij Pastoe zelf je kast kunt samenstellen kun je de exacte maat, invulling en kleuren helemaal zelf bepalen.​

PASTOE_202010325.jpg

LANDSCAPE

Het Landscape systeem kenmerkt zich door de bladen waarin de componenten worden opgebouwd en heeft eindeloze mogelijkheden. Het speelse, maar toch verfijnde karakter maakt Landscape uniek in zijn soort

Landscape is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

🗸   Opbergkast

VISION

 

Vision is het systeem met de meeste mogelijkheden. De kast is in volledig verstek waardoor de fronten perfect in de romp vallen en zo een elegant karakter hebben. 

Vision is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

🗸   Wand combinatie

TRACK

 

Track is meer een wand dan een kast. Maar door zijn open karakter geschikt om je meest waardevolle herinneringen te tonen. Met behulp van onze configurator kan je een Track wand ontwerpen met staanders, planken, lades en achterpanelen.

Track is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Wand combinatie

🗸   Boekenkast

NOON

De Noon ontleent haar unieke karakter door het fijne kader, dat doorloopt om de rompen heen. Het is een laag sideboard in 2 maten dat je kan inrichten en kleuren naar smaak.

De Noon is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   TV-meubel / Sideboard

🗸   Dressoir

PASTOE_202010138_edited_edited.jpg

FRAME

 

De Frame is een tijdloze kast op een rank onderstel. Zijn brede handgrepen benadrukken de horizontale vorm. Het dressoir is geïnspireerd op de bekende U+N kasten van Cees Braakman. De Frame heeft maar 2 varianten. 180 of 270 breed in Naturel Noten.

De Frame is geschikt als:

🗸   Eye catcher

🗸   Dressoir

🗸   TV-meubel / Sideboard

TAAL

Dutch

English

ADRESS

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991CN

Houten

Nederland

CONTACT

info@pastoe.com

+31 (0) 30 258 5555

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Za: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor Pastoe People