Hoe gaat Pastoe verder?


Moooi en RSGA hebben het merk Pastoe en de voorraad overgenomen. De fabriek in Houten hebben we helaas moeten sluiten. In de komende weken zullen we daarom de orders afmaken die al bijna klaar waren. Alle orders waarvan de eindmontage nog niet was begonnen, worden helaas geannuleerd.

De komende maanden gaan we alle productlijnen en kleuren analyseren en optimaliseren, waarna we de productie van Pastoe zullen gaan uitbesteden bij partners in Nederland en Europa.

Tot nader bericht nemen we geen nieuwe orders aan. Zodra er vorderingen zijn, zullen we deze op onze website communiceren

Mijn order is geannuleerd. Wat nu?

Als je order is geannuleerd dan komt dit doordat we je order niet kunnen afmaken voordat de fabriek leeg moet zijn. We verwachten in de tweede helft van het jaar de eerste producten weer te kunnen leveren, nadat we de productlijnen en kleuren hebben geoptimaliseerd. Je kunt dan samen met je Pastoe dealer bekijken of je order omgezet kan worden naar een nieuwe order. We gaan pas leveren zodra de levertijden onder controle zijn.

Als je een (aan)betaling hebt gedaan aan het ‘oude’ Pastoe, kun je deze (aan)betaling verrekenen met een product uit de fabrieksverkoop na overleg van een betaalbewijs.

Hierbij gaan we uit van de actuele prijs van het product.

Mijn order is nog niet geannuleerd. Wat nu?

De verwachting is dat we eind week 16 (de week van 17 april) alle orders hebben geannuleerd die we niet kunnen (af)maken. Je hebt/zult een e-mail ontvangen als je order geannuleerd is.

Als je geen e-mail van ons ontvangt, dan is de kans aanwezig dat we je order nog kunnen leveren. Vanaf week 16 nemen wij contact op met alle klanten die dit betreft. In sommige gevallen staan de orders al klaar. In andere gevallen duurt het nog tot begin mei voordat we de order kunnen uitleveren omdat we bv. nog wachten op laatste onderdelen.